Oosterse therapeutische massages te Brugge

Ontspannende olie- en hotstone massages in Knokke

Oliemassage

Onze oliemassages worden met warme olieën uitgevoerd.

Onze oliemassages hebben een groot ontspannend effect en zijn ook goed voor de huid. Ze zijn zeer indringend en maken ook alle spieren goed los.

U kunt onze oliemassages ook combineren met een van onze andere massages.

Ontspannende oliemassage in Oostende

De tarieven kunt u vinden op de website van Kanok massage of via het online boekingssysteem.

Kruidenstempels

Indien op voorraad, kan u bij onze oliemassages opteren voor een extra massage van de nek met originele Thaise kruidenstempels.

De stempels worden rechtstreeks uit Thailand geïmporteerd.

Kruidenstempels als optie bij onze massages

Hotstone massage

Onze hotstone massages worden uitgevoerd met stenen die door de natuur werden gevormd. Die zijn een tikje ruwer dan machinaal geslepen stenen en geven een beter gevoel.

Hotstone massages dringen diep door en geven zeer goede resultaten bij stramme spieren.

Het ontspannende effect is tevens heel groot door de warme stenen.

NIEUW: voortaan is deze massage ook beschikbaar als Duo-massage.

Tip: maak altijd een afspraak voor een hotstone massage, want het opwarmen van de stenen vergt enige tijd.

Hotstone massage in Oostende

De tarieven kunt u vinden op de website van Kanok massage of via het online boekingssysteem.

Duo-Massages

Onze massages zijn ook beschikbaar in Duo-formule. Dat wil zeggen dat u en uw partner tegelijk worden gemasseerd.

De tarieven staan aangegeven bij de massages zelf.

Duo massage bij De Massage in Brugge

De tarieven kunt u vinden op de website van Kanok massage of via het online boekingssysteem.

0465 09 29 18

Boeken kan het snelste telefonisch op bovenstaand nummer bij onze collega’s van Kanok Massage.

Tip:
Indien u via een bericht wilt boeken: geef steeds meteen zelf voorkeursdata en tijdstippen mee.

Wat onze klanten zeggen

Ik was blij dat ik de Oosterse Massage mag kennen, zeker de voetreflexologie. Zonder hem was ik zover niet gekomen. Waarom niet, ik heb een dropvoet, had geen gevoel meer in mijn voet, maar na een aantal behandelingen kreeg ik terug wat gevoel in mijn voet. Ja hoor ik was blij en heb dan nog mij moeder mee genomen voor een behandelingvan de nek, en die was ook heel blij.

Ik kan Nong en dit etablissement ten zeerste aanbevelen. De massage was een van de beste uit mijn leven en ik heb er veel gehad. Massages hebben mijn lichaam geholpen om door te gaan en normaal gesproken ben ik teleurgesteld als ik ergens anders heen ga. Nong is uiterst deskundig en heeft magische handen. Ik had vreselijk last van mijn schouder en nek, tot het punt dat ik gevoelloosheid in mijn arm en hand kreeg. Hij kon problemen in mijn nek tussen C4 en C5 opsporen en mijn lichaam het beste gevoel geven dat het in lange tijd heeft gehad. Hij heeft mij ook uitgelegd welke rekoefeningen ik moet doen. Ik voel me zoveel beter en dankzij hem heb ik nu een breder bewegingsbereik. Ik wou dat ik dichterbij woonde, want ik zou een vaste klant van hem zijn.

Top top top !!

Altijd top hier! Mensen met kennis van hun vak.

Zéér goede massage! Niet gewoon wat wellness, maar er wordt met aandacht, kennis, en verschillende technieken stevig werk van gemaakt om iedere vezel en elk pijntje los te maken, op maat van wat je nodig hebt en aankan. Handig dat er vlakbij een openbare parking is. Narong en de andere medewerkers ontvangen je steeds hartelijk en werken met de glimlach. Aanrader!

Uitstekende traditionele Thaise massage. Blokkages worden vakkundig weggewerkt, en de hardheid wordt aangepast aan wat je aankan. Als je af en toe even doorbijt tijdens de massage, wandel je gegarandeerd herboren terug buiten.

Mijn man en ik hebben hier een geweldige massage gehad. Ik had rugpijn omdat ik een zware rugzak op mijn rug droeg. De Thaise massagedame vond alle plekjes waar aan gewerkt moest worden en ik voelde me fris na mijn massage. Het is geweldig. Het is zo goedkoper dan een massage krijgen in New York. Ik heb erg genoten van mijn massage!

We hebben net de beste Thaise massage gehad bij De Massage. De eigenaar en haar collega waren uiterst professioneel, de plaats is schoon en gezellig. De massagetechniek was zeer effectief, sterk en je voelde dat ze precies wisten waar ze moesten drukken om de druk en knopen in ons lichaam los te laten. Ze ontdekten knopen waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden en we verlieten het gevoel lichter en heel diep ontspannen. We raden 100% aan, vooral als je van een goede diepe massage houdt 🙂 dankzij mijn nekpijn en hoofdpijn!

Uitstekende ervaring.
Traditionele Thaise massage met in wezen 3 soorten technieken: gewrichtsmobilisaties/strekkingen, krachtige acupressuurpunten en hete olie in de algehele massage.
Gezellige kamer en zeer warm welkom.
Te testen met je ogen dicht!!

De meest therapeutische massage die ik ooit gehad heb.👌👌👌

Beste massage die ik ooit heb gehad, een echte Thaise massage. Naroung is deskundig en professioneel. Ik kom terug voor nog een massage als ik in Brugge ben. Bedankt!

Zeer goede massage! Hielp me bij het verlichten van mijn rugpijn, en zeer vriendelijke eigenaren. Sterk aanbevolen.

Doet deugd.

Een van de beste massagetherapeuten 💆‍♀️

Goede massage!!

Wie houdt van een stevige maar deugddoende massage moet niet verder zoeken. Bedankt en graag tot een volgende.

Beste Thaise massage die ik ooit heb gehad.

TOP! Zeer Professioneel.

Beste massage van Oostende en omstreken aan zeer aanvaardbare prijzen. De masseur werkt alleen maar houdt de touwtjes goed in handen, hij kent absoluut zijn vak en het menselijk lichaam als geen ander. Voor mensen die échte Thaise massage weten te appreciëren, geen flauw toeristisch afkooksel of dubieuze diensten.

Goede therapeutische masseur die zijn vak kent.
Goede therapeutische masseur die weet wat hij doet.

Ik heb ze onlangs bezocht en had een goede ervaring. De sfeer was sereen en de massage was echt verjongend. De therapeut was bekwaam, attent en paste de sessie aan mijn voorkeuren aan. Ik ging weg met een ontspannen en verfrist gevoel.

De masseur weet heel goed wat hij moet doen met de pijn en spanning in spieren en gewrichten. Hij heeft fysieke kracht en vaardigheid en discipline om het goed te doen en hij doet het! Daarom masseert hij mij al vele jaren regelmatig!

Na een halve dag shoppen mezelf getrakteerd op een ontspannende massage.
Één woord :top!!
Een aanrader.
Had al meerdere thaise massages maar hier kennen ze echt de knepen van het vak!
Tot de volgende.

Zeer goede professionele ontvangst.
Hygiënisch en heeft de technieken van Thaise massage meer dan onder de knie.
Aanrader!

Mijn vrouw is al verschillende keren geweest en super blij met de behandeling.

De Massage in Oostende is lid van de Belgische Massage Federatie